top of page

靚仔醫生蘇雋祁出戰《Face Of Asia》 韓國「最強社長」Yong Heo王牌特訓


【特約報道】年度國際模界焦點、全亞洲最大型模特兒選拔活動《Face Of Asia 2023》於11月在韓國舉行,來自27個亞洲國家及地區包括日本、新加坡及韓國等的50名模界新星正面交鋒。Dr Angel 唐安麒創立的ACE Entertainment 主辦的《ACE演藝模特大賽》是香港賽區,早前由「靚仔醫生」蘇雋祁 (Jensen)及郭恩程 (K Kelly)奪得「Face Of Hong Kong」(FOHK)冠軍,將代表香港到韓國首爾出賽!


曾參加《全民造星III》的Jensen,以及K Kelly,最近得到韓國一級演藝模特訓練學院YS Group Kr,有韓國演藝圈「最強社長」之稱的Yong Heo來香港親自指導特訓,務求提升Jensen及 K Kelly 的戰鬥力,發揮超水準表現!

由於之前去韓國YS Group Kr接受訓練,已令Jensen取得FOHK冠軍殊榮,故今次在接受韓國社長特訓,更令他信心倍增!


Jensen說:「我最大夢想,係成為香港或亞洲區嘅Top Model,另一個夢想,係參加全亞洲最大型比賽《Face Of Asia》。代表香港出戰係我嘅榮幸,只要努力同決心,不可能都會變成可能。我係醫生,亦都係模特兒,人生就係充滿無限可能。」接受Yong Heo的特訓後,Jensen及 K Kelly 緊接參加大會安排在韓國的15天訓練營,進行最後階段的訓練。


原文網址:靚仔醫生蘇雋祁出戰《Face Of Asia》 韓國「最強社長」Yong Heo王牌特訓 | on.cc東網 | 繽FUN星網 https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20230929/bkn-20230929090057344-0929_00862_001.html

Commentaires


bottom of page